Injection Molding-Plastic opslagcontainer

Servicedetails
Merk RapidDirect
Land van herkomst Shenzhen, China
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Offerte bespreekbaar
Minimum bestelling 1
Gemiddelde levertijd bespreekbaar zijn
Betalingsmiddel T / T, PayPal, Western Union, Visa

Injection Molding-Plastic opslagcontainer

Spuitgieten is het gebruik van plastic thermische plasticiteit, de eerste plastic grondstoffen door schroefroterende wrijvingswarmte en materiaalbuisverwarming bijgestaan ​​en opgelost in een vloeibare toestand, en vervolgens door injectiedruk in het ontwerp van het modelgat, na afkoeling in verschillende vormen van de vorm van het product.

spuitgieten

Productomschrijving

Spuitgieten Verwerking: Vormvergrendeling - injectielijm - smeltlijm - vrijgave - schimmelopening - werp het eindproduct uit.

Materialen: Heet plasticiteitplastiek verwijst naar de plastic smelt die geleidelijk zachter wordt bij verwarming en koeling harding zoals verwarming kan worden gesmolten om weer zacht te worden, dus het vormen van het slechte product na het pletten kan nieuwe materialen voor spuitgieten zijn. De thermohardende kunststof warmtebehandeling, zoals verwarming, kon het niet weer zacht maken. Opnieuw herhaald gieten. Thermohardende kunststof gieten, lage temperatuur voorverwarmen, van grondstoffen in de verwarmingsbuis om deze te verzachten en vervolgens hoge druk in een vormholte. De mal om sclerose bij hoge temperatuur te verwarmen en vervolgens te koelen. Het nadeel van thermohardende kunststof is niet gerecycled gebruik. Met behulp van de thermoplastische spuitgietverwerking.

Omstandigheden die het smeltproces beïnvloeden

Lijmsmelttemperatuur: smelttemperatuur is anders, de viscositeit van de kunststof is ook anders, op het moment van het vullen van de stroom is de dynamische toestand ook anders dan de natuur, de generatie van interne stress wordt beïnvloed, de vereiste koeltijd is niet hetzelfde. Dat wil zeggen dat de invloed van de smelttemperatuur inclusief de hele cyclustijd is, en smelttemperatuur ook niet toestaan ​​om de invloed van de kwaliteit van het product te negeren, als overmatige hitte verslechtering van kunststofmateriaal kan veroorzaken, zoals afbraak, het ontledingsgas, geel en enzovoort, zorgt Meer voor de productstroomlijnen en bellen. Het uiterlijk en de sterkte van het product beïnvloeden. Smelttemperatuur en schroefontwerp, temperatuur van de toevoerbuis en tegendruk van de schroef, schroefsnelheid, injectievolume en cyclustijd. Elk soort verschillende materialen heeft een verschillend smelttemperatuurbereik van geschikte suggesties. Raadpleeg de map en vervolgens op basis van de werkelijke testresultaten, vanwege productkenmerken, verschillen in matrijsontwerp. Het belangrijkste is, moet in deze voorwaarde worden opgenomen, de notulen van de vormartikelen als kwaliteitsbeheer.

Materiaal buistemperatuur
De instelling van de materiaalbuistemperatuur is om het materiaal van de buistemperatuur van de verwarmingsring te regelen, d.w.z. smeltende warmtebron. Het hoofddoel is twee, één is om het origineel in de toevoerbuis te laten lopen en de koude harde kunststof te laten smelten en de schroef te laten draaien. 2 moet het plastic deel uitmaken van de warmte-energie die nodig is om een ​​smelt te verkrijgen. De temperatuurinstelling varieert afhankelijk van de plastic grondstof. Uit de gegevens verkregen uit de materiaalspecificatie. Maar in het algemeen is de temperatuur lager dan de smelttemperatuur ongeveer 5-10 graden. Vanwege de schroefrotatie kan ook de oorzaak van thermomechanisch worden veroorzaakt. Temperatuur toevoerbuis. Meestal verdeeld in vier periodes van controle. Het beste past bij het schroefaanvoergedeelte, het compressiegedeelte, de meetperiode en andere opnametips die verschillende temperatuurinstellingen hebben gekregen. Omdat de smelttemperatuur de absolute toestand is en de temperatuur van de toevoerbuis relatief is. Algemene kunststoffen bevinden zich meestal in de toevoerbuis achter in de instelling voor lage temperaturen. Vervolgens wordt de temperatuur per stuk verhoogd tot het uiteinde van de shoot. Vanwege het effect van het behoud van warmte van de rechtvaardige is relatief eenvoudig, reden vaak dicht bij de smelttemperatuur voor huiswerk. Maar soms kan de aanpassing van de temperatuur van de spuittip ook worden gebruikt om draadtrekken, stollen enzovoort te regelen.
 

Product Show  

spuitgieten

Fabriekshow  

spuitgieten

Over Rapid Direct

Rapid Direct   is een van de beste online productiebedrijven ter wereld belooft zijn   klanten met betrouwbare en opmerkelijke wereldwijde services. Rapid Direct   team bestaat uit bekwame en gepassioneerde experts die voornamelijk werken aan het creëren van opmerkelijke oplossingen voor de groei van uw bedrijf. Of u nu op zoek bent naar prototypingontwerp, 3D-printen, plaatbewerking, spuitgieten of andere aan productie gerelateerde diensten, Rapid Direct   is hier om u te helpen groeien tijdens uw reis.

 

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

Rm306, ZhiMei Space, No 2th., Lixin Rd, Fuyong Town, Shenzhen, China, 518103

E -

info@rapiddirect.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-85276703

- de telefoon : 86-0755-85276703

Werktijd :9:00-18:30(Beijing tijd)

contact us