Spuitgietproces van bakeliet asbak

Servicedetails
Merk RapidDirect
Land van herkomst Shenzhen, China
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Offerte bespreekbaar
Minimum bestelling 1
Gemiddelde levertijd bespreekbaar zijn
Betalingsmiddel T / T, PayPal, Western Union, Visa

Spuitgietproces van bakeliet asbak

spuitgieten

Productomschrijving

Materiaal: bakeliet   poeder (PF). Bakeliet, ook bekend als bakeliet, heeft goede isolatieprestaties, gebruikt voor de productie van elektrische apparaten en dagelijkse industriële producten. Het is voornamelijk gemaakt van fenolplastic met houtpoeder als vulstof.

Spuitgieten proces:

Smelt het bakelietpoeder in een gesmolten toestand met vloeibaarheid, spuit dan de bakelietsmelt in de vormholte en vormt bakelietasbak na afkoeling.

Verwerkingspunten:

Tegendruk: de injectiedruk van bakeliet ligt in het algemeen tussen 3-5 kg ​​/ cm2 en kan worden geproduceerd volgens verschillende producten en productstructuren door de juiste druk te selecteren.

Spuitgietsnelheid:   De injectiesnelheid van bakeliet is hoofdzakelijk op gemiddelde snelheid. Vanwege de goede vloeibaarheid vereist het spuitgieten van bakeliet geen bijzonder hoge injectiedruk en de druk kan ongeveer 60 kg zijn.

Mold temperatuur:   Bakeliet heeft een hogere vormingssnelheid en het vormen begint wanneer de matrijstemperatuur daalt tot onder 70 ° C. Het wordt meestal gevormd bij een matrijstemperatuur van 40 ° C.

Materiaaltemperatuur, matrijstemperatuurregeling

Verschillende soorten plastic vereist verschillende temperatuurvereisten, plastic materiaal illiquide en het gebruik van meer dan twee soorten mengsel is niet hetzelfde gebeurt, moet de plastic materiaalregeling binnen het bereik van de optimale stroomwaarde plaatsen, deze zijn meestal eenvoudig te doen, maar sommige matrijstemperatuurregeling is complexer, anders vormt een geometrische vorm, afmeting, dikteverhouding van verschillende koeling kwestie heeft bepaalde vereisten, matrijstemperatuur in grote mate, regelen de koeltijd.

Druk- en uitlaatregeling

Geschikte injectiedruk, de match tussen de klemkracht moet liggen in het debuggen van de mal die wordt opgelost, in de matrijsholte en kern gevormd door de opening in de lucht en gas geproduceerd door kunststof moet afkomstig zijn van de uitlaatsleufvorm, zoals uitlaat zal kort zijn geschoten, lassen of brandwonden, soms verschijnen de drie vormende defecten van tijd tot tijd op dezelfde plaats.

Aanvullende vormbesturing van injectiedelen  

Sommige plastic onderdelen vanwege de vorm en grootte van de verschillende, met de temperatuur en het verlies van drukverandering, zullen er verschillende omstandigheden van vervorming en kromtrekken zijn, op dit moment kunnen sommige hulpopstellingen aan te passen, corrigerende maatregelen nemen na het vormen delen uit de mal, wacht op de natuurlijke koeling nadat u een beter correctie-, aanpassingseffect krijgt. Als strikt beheer gedurende het gehele spuitgietproces is gewaarborgd, zal de grootte van de spuitgietonderdelen een zeer ideale controle zijn.  

 

productshow

spuitgieten

Fabriekshow

spuitgieten

Over Rapid Direct

Rapid Direct   is een van de beste online productiebedrijven ter wereld belooft zijn   klanten met betrouwbare en opmerkelijke wereldwijde services. Rapid Direct   team bestaat uit bekwame en gepassioneerde experts die voornamelijk werken aan het creëren van opmerkelijke oplossingen voor de groei van uw bedrijf. Of u nu op zoek bent naar prototypingontwerp, 3D-printen, plaatbewerking, spuitgieten of andere aan productie gerelateerde diensten, Rapid Direct   is hier om u te helpen groeien tijdens uw reis.

 

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

Rm306, ZhiMei Space, No 2th., Lixin Rd, Fuyong Town, Shenzhen, China, 518103

E -

info@rapiddirect.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-85276703

- de telefoon : 86-0755-85276703

Werktijd :9:00-18:30(Beijing tijd)

contact us