Speelgoed voor 3D-printen

Servicedetails
Merk RapidDirect
Land van herkomst Shenzhen, China
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Offerte bespreekbaar
Minimum bestelling 1
Gemiddelde levertijd bespreekbaar zijn
Betalingsmiddel T / T, PayPal, Western Union, Visa

3D-afdrukprocesbeschrijving

3d printen

Slice-proces

Wat is een plakproces? Slicen is in wezen je 3D-model in stukken snijden, het afdrukpad ontwerpen (vuldichtheid, hoek, schaal, enz.) En het segmentbestand opslaan. Gcode, een bestandsindeling die 3D-printers direct kunnen lezen en gebruiken. Vervolgens, via de 3D-printerbesturingssoftware, de. Het Gcode-bestand wordt naar de printer verzonden en de parameters van de 3D-printer worden beheerd. De beweging maakt het afdrukken compleet. Het communiceert eigenlijk met een 3D-printer.

Drukproces

Start de 3D-printer, via de datalijn, SD-kaart enz., De modellen van STL-plak Gcode-bestandsoverdracht naar 3D-printer. Zet tegelijkertijd 3D-printing   in materialen en foutopsporingsplatform, stel de afdrukparameters in, dan begint de printer te werken, het materiaal wordt laag voor laag geprint, door de speciale lijm voor binding tussen laag en laag, en volgens het ontwerp van de dwarsdoorsnede stapelen ze zich uiteindelijk op per laag. Net als het bouwen van een huis, leg je de steen laag voor laag, maar na de accumulatie komt het naar het stereohuis. Uiteindelijk ontstaat door gelaagdheid, lijmen en stapelen een compleet object. Het grootste verschil tussen de 3D-printer en de traditionele printer is dat de " inkt " het gebruikt is echte grondstof.   Nadat de 3D-printer zijn werk heeft voltooid, haalt u het object eruit en voert u de nabewerking uit. Bij het afdrukken van sommige hangende structuren moet bijvoorbeeld een ondersteunende structuur worden opgetild voordat de hangende delen kunnen worden afgedrukt. Daarom moet dit deel van overbodige ondersteuning worden verwijderd voor nabewerking.

 

Afwerkingsproces

Soms hebben 3d-geprinte objecten ruwe oppervlakken (zoals SLS-metaal) die moeten worden gepolijst. De polijstmethoden zijn fysiek polijsten en chemisch polijsten. Het is meestal schuren en kraalstralen en damp gladmaken.

Bovendien, 3DP   printtechnologie kan meerdere kleuren afdrukken, andere kunnen in het algemeen slechts één kleur afdrukken.   Soms is het nodig om de afgedrukte objecten te kleuren, zoals ABS-kunststof, lichtgevoelige hars, nylon, metaal, enz. Verschillende materialen hebben verschillende pigmenten nodig.

Voor andere behandelingen zijn na de voltooiing van het proces van 3D-printen poedermaterialen enkele vervolgbehandelingsmaatregelen vereist om de vormsterkte te verbeteren en de conserveringstijd van de matrijs te verlengen, waaronder statische harding, geforceerde uitharding, poederverwijdering, coating, enz. Na het drukproces moet de drukvorm een ​​tijdje staan, zodat het gevormde poeder en bindmiddel volledig kan worden uitgehard door de verknopingsreactie, moleculaire interactiekracht, enz., vooral voor poeder met gips of cement als het hoofdbestanddeel.  

De eerste voorwaarde voor het vormen is de verharding tussen poeder en water, en vervolgens het versterkende effect van het bindmiddeldeel, een bepaalde periode van staan ​​heeft een significante invloed op het uiteindelijke vormende effect. Wanneer de vorm een ​​initiële hardheid heeft, kunnen aanvullende maatregelen worden toegepast om de kracht verder te versterken volgens verschillende categorieën, zoals verwarming, vacuümdrogen, ultraviolette bestraling, enz. Na de voltooiing van dit proces heeft de voorbereide vorm een ​​relatief harde graad, het is dus noodzakelijk om ander poeder op het oppervlak te verwijderen, het grootste deel van het omliggende poeder weg te vegen met een borstel en het resterende poeder te verwijderen door mechanische trillingen, microgolftrillingen, wind die in verschillende richtingen waait, enz. Er is ook gemeld dat schimmels worden ondergedompeld in een speciaal oplosmiddel, dat het verspreide poeder oplost maar de gestolde vorm niet oplost. Kan het doel bereiken om overtollig poeder te verwijderen.

Voor de afgewerkte poederverwijderingsvorm. Vooral op gips gebaseerde, op keramiek gebaseerde en andere gemakkelijk waterabsorberende materialen gemaakt van schimmels. Moet nog steeds rekening worden gehouden met het langdurige conserveringsprobleem, de gebruikelijke methode is om een ​​laag waterdichte uithardende lijm buiten de schimmel te borstelen, de intensiteit te verhogen, te voorkomen vanwege bijbels en afnemen. Of dompel de mal in een beschermend polymeer, zoals epoxyhars, cyanoacrylaat, gesmolten paraffinewas, enz.], En de uiteindelijke mal kan waterdicht, sterk, mooi en niet gemakkelijk vervormd zijn.  

 

Productpresentatie 3D-printen

3d printen

 

Fabriekshow

3d printen

 

 

 

 

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

Rm306, ZhiMei Space, No 2th., Lixin Rd, Fuyong Town, Shenzhen, China, 518103

E -

info@rapiddirect.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-85276703

- de telefoon : 86-0755-85276703

Werktijd :9:00-18:30(Beijing tijd)

contact us