Spuitgietproces van siliconenkoker

Servicedetails
Land van herkomst Shenzhen, China
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Offerte bespreekbaar
Minimum bestelling 1
Gemiddelde levertijd bespreekbaar zijn
Betalingsmiddel T / T, PayPal, Western Union, Visa

Spuitgietproces van siliconenkoker

Spuitgieten is ook bekend als spuitgieten, het is een spuit- en gietmethode. Spuitgietmethode heeft het voordeel van productiesnelheid, hoge efficiëntie, kan automatisering realiseren, ras van ontwerp en kleur is veel, kan door Jane te veel vormen, kan van groot tot klein formaat en nauwkeurig in dimensie en productupgrades, kan in complexe vormdelen, spuitgieten is geschikt voor massaproductie met complex vormproduct en verwerkingsveld.

Bij een bepaalde temperatuur, door de schroef, volledig gesmolten kunststofmaterialen roeren, met hoge druk injectie in de matrijsholte, na afkoelen en uitharden, om de vormmethode te verkrijgen. Deze methode is geschikt voor de massaproductie van complexe onderdelen en is een van de belangrijke verwerkingsmethoden.

spuitgieten

Productomschrijving:

De druk tijdens het injectieproces omvat weekmakende druk en injectiedruk, die direct invloed heeft op de weekmakende en productkwaliteit.

Toenemende weekmakingsdruk kan de smelttemperatuur uniform maken, het kleurmengsel uniform maken en gas in de smelt ontladen. In algemene operaties moet de weekmakingsdruk zo laag mogelijk worden bepaald om de goede kwaliteit van het product te waarborgen. De specifieke waarde varieert met het gebruikte type plastic maar overschrijdt zelden 20 kg / cm2.

1,   Grondstof:

Siliconen   is de bouw, elektronische apparaten, machines, metallurgie, auto-, chemische industrie, textiel, lichte industrie, voedsel, medische en andere toepassingsgebieden is zeer breed op het gebied van basismateriaal, het heeft zowel de prestaties van anorganisch materiaal als organisch materiaal, resistent tegen lage temperatuur, elektrische isolatie, bestand tegen ozon, stralingsbestendig, vlamvertragend, hydrofoob, niet-toxisch, smaakloos en fysiologische inertie. Siliciumproducten kunnen worden onderverdeeld in vier categorieën: siliconenrubber, siliconenolie, siliconenhars en koppelingsmiddel.

2, spuitgietproces:  

  • De vormmatrijs van de siliconen   geval moet worden bevestigd op de vulcanisatie-vormmachine, stel vervolgens de parameters in zoals temperatuur, druk en tijd die nodig zijn voor het vormen.
  • Lozen   de siliconen grondstof in de vormmatrijs   nadat de temperatuur van de machine   bereikt de ingestelde waarde en voer vervolgens   uit de vormmachine voor vulkanisatie.
  • Nadat de vulkanisatie is voltooid, opent u de spuitgietmatrijs   en   verwijder de siliconen behuizing.

3,   Handmatige verwerking:  

De randen bijsnijden met een mes of schaar.

4,   Koel- en verwarmingssysteem

De afdichting moet betrouwbaar zijn, het systeem mag geen lekkage vertonen onder de druk van 0,5 MPa en het is gemakkelijk te repareren, de grootte en vorm van de afdichtingsgroef op het matrijskader moet voldoen aan de relevante normen.   Water- en olielopersafstandhouders moeten gemaakt zijn van materialen die niet gemakkelijk gecorrodeerd zijn. De voorste en achterste mallen nemen de gecentraliseerde waterafgiftemodus aan.

productshow

spuitgieten

Fabriekshow  

spuitgieten

Over Rapid Direct

Rapid Direct   is een van de beste online productiebedrijven ter wereld belooft zijn   klanten met betrouwbare en opmerkelijke wereldwijde services. Rapid Direct   team bestaat uit bekwame en gepassioneerde experts die voornamelijk werken aan het creëren van opmerkelijke oplossingen voor de groei van uw bedrijf. Of u nu op zoek bent naar prototypingontwerp, 3D-printen, plaatbewerking, spuitgieten of andere aan productie gerelateerde diensten, Rapid Direct   is hier om u te helpen groeien tijdens uw reis.

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

Rm306, ZhiMei Space, No 2th., Lixin Rd, Fuyong Town, Shenzhen, China, 518103

E -

info@rapiddirect.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-85276703

- de telefoon : 86-0755-85276703

Werktijd :9:00-18:30(Beijing tijd)

contact us