Spuitgietproces van plastic beker van polypropyleen

Servicedetails
Merk RapidDirect
Land van herkomst Shenzhen, China
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Offerte bespreekbaar
Minimum bestelling 1
Gemiddelde levertijd bespreekbaar zijn
Betalingsmiddel T / T, PayPal, Western Union, Visa

Spuitgietproces van plastic beker van polypropyleen

Spuitgieten is een methode voor het gieten van industriële producten. Producten zijn meestal gemaakt van rubber of kunststof, kunnen ook worden onderverdeeld in spuitgieten. De injectie   vormmachine is het thermoplastische of thermohardende materiaal met behulp van kunststof vormmal gemaakt van plastic producten van verschillende vormen van de belangrijkste vormapparatuur, door de spuitgietmachine en schimmel te bereiken.

spuitgieten

Productomschrijving:

1,   Grondstof : Polypropyleen (PP),     het kan   presenteren verschillende kleuren door   toe te voegen verschillende kleurstoffen. Pure PP is doorschijnend ivoorwit en kan in verschillende kleuren worden geverfd. PP-verven in algemene spuitgietmachines kan alleen masterbatch gebruiken. Onafhankelijke weekmakende elementen die het mengen op de ramada-machine verbeteren, kunnen ook worden geverfd met toner. Producten voor gebruik buitenshuis, meestal met UV-stabilisator en gevuld met roet. Gebruik niet meer dan 15% van het gerecyclede materiaal, anders zullen de sterkte en verkleuring afnemen. PP-spuitgieten heeft meestal geen speciale droogbehandeling nodig.

2, ontwerpen van schimmel en pruilen   poort:    

De matrijstemperatuur kan   zijn   50-90 ° C, de kerntemperatuur kan   zijn 5 ° C lager dan de holtetemperatuur, kan de diameter van de loper   zijn   4-7 mm, de lengte van de naald pruilende poort kan 1-1,5 mm zijn en de diameter kan zo klein zijn als 0,7 mm.

3, smelttemperatuur instellen:  

Het smeltpunt van PP is 160-175 ° C, de ontledingstemperatuur is 350 ° C, maar de temperatuurinstelling tijdens de injectie mag niet hoger zijn dan 275 ° C, de smelttemperatuur kan   zijn 240 ° C.

4, controle spuitgieten snelheid:

   Om interne stress en vervorming te verminderen, kunnen we de injectie met hoge snelheid kiezen. Als het oppervlak van het patroon een lichte en donkere streep heeft die door de poort wordt verspreid, gebruik dan de injectie op lage snelheid en de hogere matrijstemperatuur.

5, spuitgieten druk handhaven:  

Gebruik een hogere injectiedruk (1500-1800 bar) en een houddruk (ongeveer 80% van de injectiedruk). Onderhouden   druk bij 95% van de volledige slag en gebruik een langere houdtijd.

6,   Nabewerking van producten:  

Om krimpvervorming als gevolg van postkristallisatie te voorkomen, moet het product in het algemeen in heet water worden ondergedompeld.

7, handmatige verwerking:

De randen bijsnijden met een mes of schaar.

productshow

spuitgieten

Fabriekshow  

spuitgieten

Over Rapid Direct

Rapid Direct, opgericht in 2014, heeft een constante inspanning geleverd om te leren tijdens het groeien, wat onze ultieme kracht is geworden. Ons onderscheidend vermogen ten opzichte van onze concurrenten is onze reis vaardig geweest, waarbij we betrouwbare productie-oplossingen hebben ontwikkeld voor het gemak van onze klanten. We zijn ons bewust van het moeilijke en verwarrende pad waarmee de klanten tijdens het productieproces worden geconfronteerd. Daarom hebben we het voortouw genomen om hun vereiste producten op de meest kosteneffectieve manier en volgens de hoogste kwaliteitsnormen te produceren.

Rapid Direct   is een van de beste online productiebedrijven ter wereld belooft zijn   klanten met betrouwbare en opmerkelijke wereldwijde services. Rapid Direct   team bestaat uit bekwame en gepassioneerde experts die voornamelijk werken aan het creëren van opmerkelijke oplossingen voor de groei van uw bedrijf. Of u nu op zoek bent naar prototypingontwerp, 3D-printen, plaatbewerking, spuitgieten of andere aan productie gerelateerde diensten, Rapid Direct   is hier om u te helpen groeien tijdens uw reis.

 

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

Rm306, ZhiMei Space, No 2th., Lixin Rd, Fuyong Town, Shenzhen, China, 518103

E -

info@rapiddirect.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-85276703

- de telefoon : 86-0755-85276703

Werktijd :9:00-18:30(Beijing tijd)

contact us