3D-drukhuis

Servicedetails
Merk RapidDirect
Serienummer Plastic
Land van herkomst Shenzhen, China
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Offerte bespreekbaar
Minimum bestelling 1
Gemiddelde levertijd bespreekbaar zijn
Betalingsmiddel T / T, PayPal, Western Union, Visa

Voordelen van 3D-printtechnologie

3d printen

Schaalvoordelen zijn de onzichtbare krachten die moderne industriële economieën ondersteunen. Fabrieken en productielijnen zijn de kenmerken van massaproductie in moderne industriële samenlevingen. Om de initiële investering in ontwerp en productie terug te verdienen, moet het bedrijf een groot aantal producten verkopen om te profiteren van de initiële investering. Massaproductie offert daarom product op diversiteit. 3D-printen wordt gekenmerkt door kleine batches en maatwerk, wat het risico en de kosten van het op de markt brengen van nieuwe producten vermindert. Door specifieke analyse zijn wij van mening dat 3D-printtechnologie de volgende voordelen heeft.

 

Oneindig van 3D-printontwerp

Traditionele productietechnieken en ambachtslieden produceren beperkte vormen, en de mogelijkheid om vormen te maken wordt beperkt door het gebruikte gereedschap. Traditionele houten draaibanken kunnen bijvoorbeeld alleen cirkelvormige objecten maken, walserijen kunnen alleen onderdelen maken die met frezen zijn geassembleerd en gietmachines kunnen alleen gevormde vormen. 3D-printers kunnen deze beperkingen echter doorbreken, enorme ontwerpruimte vrijmaken en producten produceren die moeilijk of zelfs onmogelijk te verwerken zijn met traditionele technieken.

 

Productontwerp verbeteren

Het prototype is het eerste ontwerp van een product waarmee ontwerpers, ingenieurs en fabrikanten meerdere iteraties kunnen doorlopen om het uiterlijk van het product echt te ervaren. Traditionele prototypes worden met de hand gemaakt van schuim of klei, en conceptuele modellen worden snel gemaakt via 3D-printen, waardoor betere communicatie tussen ontwerpers en klanten mogelijk wordt. In de traditionele industriële productie, als een ontwerpconcept defect is nadat het product is geproduceerd, moet de onderneming een grote hoeveelheid afvalkosten van materialen dragen. Het gebruik van 3D-printtechnologie om conceptuele modellen te maken, kan het oorspronkelijke ontwerp snel aanpassen en continu verbeteren.

 

Geen montage vereist

3D-printen heeft de eigenschap uit één stuk te zijn, wat aanzienlijk kan helpen de arbeids- en transportkosten te verlagen. Traditionele massaproductie is gebaseerd op industriële kettingen en assemblagelijnen. In moderne fabrieken produceren machines identieke onderdelen die vervolgens door werknemers worden geassembleerd. Hoe meer componenten een product heeft, hoe langer zowel de supply chain als de productlijn zal zijn en hoe meer tijd en kosten het kost om het te assembleren en te transporteren. De geïntegreerde vormfunctie van 3D-printen elimineert de noodzaak voor opnieuw monteren, wat de supply chain verkort en arbeids- en transportkosten bespaart.

 

Grondstofbesparing

Traditionele metaalverwerking heeft een verbluffende hoeveelheid afval, waarbij een aantal geraffineerde productie ertoe leidt dat 90% van de grondstoffen wordt weggegooid. De hoeveelheid verspilling van 3D-printers zal aanzienlijk worden verminderd. Met de voortgang van printmaterialen, 3D-printen " netvorming " productie wordt een meer economische en milieuvriendelijke verwerkingsmethode.

 

De oneindige combinatie van materialen

Traditionele productiemachines zijn moeilijk om meerdere grondstoffen te smelten in het snij- of vormproces, en 3D-printmaterialen kunnen willekeurig worden gecombineerd om de gewenste prestatiestructuren te produceren. Nylon-glasvezel of nylon-koolstofvezel composietmateriaal kan bijvoorbeeld de mechanische eigenschappen van nylon verbeteren en het toevoegen van 50% titaniummetaal aan nikkellegeringspoeder kan de prestaties aanzienlijk verbeteren. Momenteel zijn onderzoekers bezig met onderzoek en ontwikkeling van nieuwe composietmaterialen zoals koolstofnanobuizen en grafeen.

Productshow

3d printen

 

Fabriekshow

3d printen

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

Rm306, ZhiMei Space, No 2th., Lixin Rd, Fuyong Town, Shenzhen, China, 518103

E -

info@rapiddirect.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-85276703

- de telefoon : 86-0755-85276703

Werktijd :9:00-18:30(Beijing tijd)

contact us