Plaatwerk fabricage-Custom Metal Bracket Fabrication

Servicedetails
Merk RapidDirect
Land van herkomst Shenzhen, China
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Offerte bespreekbaar
Minimum bestelling 1
Gemiddelde levertijd bespreekbaar zijn
Betalingsmiddel T / T, PayPal, Western Union, Visa

Plaatwerk fabricage-Custom Metal Bracket Fabrication

Productomschrijving:

Plaatbewerking is goed voor een derde van de metaalverwerking, de brede toepassing ervan, bijna in alle lagen van het leven. Plaatbewerking van het snijproces, niet meer dan lasersnijden, plasmasnijden, vlamsnijden, scharen, stempelen enzovoort. Lasersnijden neemt de laatste jaren een hoge vlucht. Op het gebied van het snijden van metalen platen, van de superdunne micronplaat tot tientallen mm dikke platen, kan alles perfect effectief snijden zijn.

Dikte: 0,5-38 mm; Druk plaatmateriaal tot 0,5-38 mm volgens de tekeningvereisten van de klant

Lasersnijden: Lasersnijden van grondstoffen; Een laserstraal met hoge vermogensdichtheid wordt gebruikt om het gesneden materiaal te verlichten zodat het materiaal snel wordt verwarmd tot de verdampingstemperatuur, verdamping en de vorming van gaten. Met de beweging van de balk op het materiaal, blijven gaten een zeer smalle breedte (zoals ongeveer 0,1 mm) spleet vormen, om het snijden van het materiaal te voltooien

Lassen: volgens de vereisten van de productgrootte voor buigend effect; Voordat lassen aan argon gasbescherming, bescherming, neemt een persoon een schild om het te beschermen, de andere mensen nemen een schild om hieronder te beschermen, beschermer moet samenwerken met lassen is goed, moeten wachten tot na het lassen de afdekking na afkoeling kan losmaken, speciaal aandacht moet worden besteed aan de achterkant van de bescherming van lasnaden met een enkel oppervlak, maar dubbel oppervlaktevormend, als er geen goede bescherming is, kan lasvloeistof niet stromen, heeft het geen vorm.

Stempelen: druk het materiaal met een ponsmachine in een vorm;

Polijsten: Met schuurpapier is eenvoudig polijsten in overeenstemming met het aantal gaas, van klein gaasschuurpapier tot groot gaasschuurpapier. Over het algemeen, als het metalen oppervlak al erg vlak is, kunt u beginnen bij 600, zo niet erg vlak, kunt u beginnen bij 400 of 200.

Handmatig polijsten: verwijder de braam handmatig na de laser, maak het oppervlak gladder.

plaatbewerking

productshow

plaatbewerking

Fabriekshow

plaatbewerking

Over RapidDirect

Rapid Direct, opgericht in 2014, heeft een constante inspanning geleverd om te leren tijdens het groeien, wat onze ultieme kracht is geworden. Ons onderscheidend vermogen ten opzichte van onze concurrenten is onze reis vaardig geweest, waarbij we betrouwbare productie-oplossingen hebben ontwikkeld voor het gemak van onze klanten. We zijn ons bewust van het moeilijke en verwarrende pad waarmee de klanten tijdens het productieproces worden geconfronteerd. Daarom hebben we het voortouw genomen om hun vereiste producten op de meest kosteneffectieve manier en volgens de hoogste kwaliteitsnormen te produceren.

Rapid Direct   is een van de beste online productiebedrijven ter wereld belooft zijn   klanten met betrouwbare en opmerkelijke wereldwijde services. Rapid Direct   team bestaat uit bekwame en gepassioneerde experts die voornamelijk werken aan het creëren van opmerkelijke oplossingen voor de groei van uw bedrijf. Of u nu op zoek bent naar prototypingontwerp, 3D-printen, plaatbewerking, gieten of andere aan productie gerelateerde diensten, Rapid Direct   is hier om u te helpen groeien tijdens uw reis.

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

Rm306, ZhiMei Space, No 2th., Lixin Rd, Fuyong Town, Shenzhen, China, 518103

E -

info@rapiddirect.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-85276703

- de telefoon : 86-0755-85276703

Werktijd :9:00-18:30(Beijing tijd)

contact us