Plaatwerk fabricage deel

Servicedetails
Merk RapidDirect
Land van herkomst Shenzhen, China
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Offerte bespreekbaar
Minimum bestelling 1
Gemiddelde levertijd bespreekbaar zijn
Betalingsmiddel T / T, PayPal, Western Union, Visa

Aangepaste plaatbewerking  

plaatbewerking

Productomschrijving

Plaatbewerking moet worden ontworpen en tekent de onderdeeltekening van de plaatdelen, ook bekend als drie aanzichten. Het doel van de tekening is om de structuur van de metalen delen weer te geven. Teken een uitbreidingsdiagram. Dat wil zeggen, een gecompliceerd onderdeel wordt uitgebreid tot een plat stuk.

Blanking: NC-blanking is de eerste noodzaak om NC-verwerkingsprocedures te schrijven, met behulp van programmeersoftware, zal de uitbreiding van de tekening tekenen in een NC NC-bewerkingsmachine identificeerbaar programma en vervolgens volgens de programmering van de plaatdelen van de structuur en de vorm van ponsen uit.

Flenzen tikken:     Flens- en rookgat, zit in een klein gaatje in de rook in een groter gat en tikt weer op het zuiggat. Dit kan de sterkte vergroten en gladde tanden voorkomen. Vaak gebruikt in de dikte van dunne plaatbewerking. Wanneer de dikte groter is, zoals de dikte van meer dan de 2.0, 2.5, enz., Kunnen we direct tikken, flenzen.

Ponsen: de algemene verwerking van de ponsmachine heeft ponssnijhoek, ponsafsnijding, ponsbult, ponsscheur, ponsgat en andere verwerkingsmethoden om het verwerkingsdoel te bereiken.

Klinknagel-klinknagel, klinknagelmoer, klinknagelschroef, enz. De klinkmethode wordt meestal voltooid door een ponsmachine of een hydraulische klinkmachine om het op de metalen stukken te klinken.

Buigen: vouw 2D platte delen in 3D-delen. De verwerking ervan heeft een opklapbed en een bijbehorende buigmatrijs nodig om de bewerking te voltooien.

Samengesteld lassen: meerdere delen samen en bereiken het doel van het bewerken of lasnaden met één naad, om de sterkte ervan te vergroten. De verwerkende partij heeft in het algemeen de volgende soorten: CO2-gasbeschermd booglassen, argonbooglassen, puntlassen en robotlassen, enz. De selectie van lasmethoden is op basis van werkelijke vereisten en materiaal. In het algemeen wordt het met CO2 gas afgeschermde lassen gebruikt voor het lassen van ijzeren platen; Argonbooglassen voor aluminium plaatlassen; Robotlassen wordt voornamelijk gebruikt wanneer de materiële delen groot zijn en de lasnaad lang is. Voor kastlassen kan bijvoorbeeld robotlassen worden gebruikt, wat veel taken kan besparen en de werkefficiëntie en laskwaliteit kan verbeteren.

Oppervlaktebehandeling: in het algemeen omvat de oppervlaktebehandeling fosfaterende huidfilm, galvaniseren kleurrijk zink, chromaat, bakverf, oxidatie, etc. Fosfaterende huidfilm wordt over het algemeen gebruikt voor koudgewalste plaat en elektrolytische plaat, de rol ervan is voornamelijk om een ​​laag te plateren beschermende film op het oppervlak van het materiaal om oxidatie te voorkomen. Dan kan het de hechting van zijn bakverf verbeteren. Chromaat en oxidatie worden gewoonlijk gebruikt voor oppervlaktebehandeling van aluminiumplaat en aluminium profiel. De specifieke oppervlaktebehandelingsmethode wordt geselecteerd volgens de eisen van de klant.

Assemblage: om onderdelen of componenten zo samen te stellen dat een compleet materiaal wordt gemaakt. Assemblage is de laatste stap van het voltooien van een materiaal. Als het materiaal niet kan worden gebruikt vanwege krassen en blauwe plekken, moet het opnieuw worden uitgevoerd, wat veel verwerkingstijd verspilt en de kosten van het materiaal verhoogt. Daarom moet speciale aandacht worden besteed aan de bescherming van het materiaal.

Produce Show

plaatbewerking

Fabriekshow

plaatbewerking

Over RapidDirect

Rapid Direct   is een van de beste online productiebedrijven ter wereld belooft zijn   klanten met betrouwbare en opmerkelijke wereldwijde services. Rapid Direct   team bestaat uit bekwame en gepassioneerde experts die voornamelijk werken aan het creëren van opmerkelijke oplossingen voor de groei van uw bedrijf. Of u nu op zoek bent naar prototypingontwerp, 3D-printen, plaatbewerking, gieten of andere aan productie gerelateerde diensten, Rapid Direct   is hier om u te helpen groeien tijdens uw reis.

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

Rm306, ZhiMei Space, No 2th., Lixin Rd, Fuyong Town, Shenzhen, China, 518103

E -

info@rapiddirect.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-85276703

- de telefoon : 86-0755-85276703

Werktijd :9:00-18:30(Beijing tijd)

contact us