3D-afdrukstandbeeld

Servicedetails
Merk RapidDirect
Serienummer fotopolymeer
Land van herkomst Shenzhen, China
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Offerte bespreekbaar
Minimum bestelling 1
Gemiddelde levertijd bespreekbaar zijn
Betalingsmiddel T / T, PayPal, Western Union, Visa

3D-afdrukstandbeeld

3d printen

Hoe maak je een standbeeld met een 3D-printer?

Stap 1: Scan het beeld in 3D

Scan eerst het standbeeld   en vervolgens werden de resulterende gegevens gebruikt om het fysieke object met een 3D-printer te maken. En dan maak je schimmels van deze entiteiten en je krijgt er wasfiguren van door er was in te spuiten.

 

Stap 2: wax schimmel

Elk figuur was gewikkeld in een gips schaal en verwarmd op 870 ° C. In deze   proces, smelt de was en stroomt uit, waarbij een humanoïde gipsmantel achterblijft.

 

Stap 3: bedek met een gips schaal

Uiteindelijk wordt er 980 ℃ vloeibaar brons in geïnjecteerd. Toen het werd afgekoeld en eruit gehaald, werd een bronzen figuur geboren.

 

Als een snelle prototyping-technologie, gebruikt 3D-printen 3D digitaal modelontwerp, lasersinteren en andere technologische middelen om de superpositie van grondstoffen te realiseren, die al meer dan 30 jaar is ontwikkeld. In vergelijking met traditionele productiemethoden vermijdt 3D-printen het complexe proces van de traditionele productie-industrie in het proces van productvorming. Het heeft geen schimmels nodig om producten in één keer te vormen, dus het heeft voordelen van hoge efficiëntie, lage kosten, korte cyclus en milieubescherming.

 

In vergelijking met het traditionele productieproces, heeft de 3D-printtechnologie veel voordeel: men kan het proces van gewone mensen om producten te maken vereenvoudigen, productiekosten verlagen, uitvinders in slechts enkele uren om hun nieuwste ontwerp fysiek te maken, vervolgens na aanpassing en afdrukken uit, in plaats van enkele weken te hoeven wachten met het prototype van de fabrieksproductie; ten tweede kan het alle vormonderdelen rechtstreeks uit de grafische gegevens van de computer genereren zonder bewerking of schimmel, wat de cyclus van productontwikkeling aanzienlijk verkort; de hoeveelheid verspilling in traditionele metaalverwerking is verbluffend. 90% van de metalen grondstoffen wordt weggegooid op de fabrieksvloeren.

 

De combinatie van Oscar-beeldjes en 3D-printtechnologie bewijst opnieuw de voordelen van 3D-printtechnologie. Met behulp van de Oscars zal 3D-printen een nieuwe ontwikkelingsronde in de wereld inluiden.

 

3D-print productshow

 

 

3d printen

 

Fabriekshow 3d printen

Over Rapid Direct

RapidDirect is opgericht in 2014, Rapid Direct heeft een constante inspanning geleverd om te leren tijdens het groeien, wat onze ultieme kracht is geworden. Ons onderscheidend vermogen ten opzichte van onze concurrenten is onze reis vaardig geweest, waarbij we betrouwbare productie-oplossingen hebben ontwikkeld voor het gemak van onze klanten. We zijn ons bewust van het moeilijke en verwarrende pad waarmee de klanten tijdens het productieproces worden geconfronteerd. Daarom hebben we het voortouw genomen om hun vereiste producten op de meest kosteneffectieve manier en volgens de hoogste kwaliteitsnormen te produceren.
Als een van de beste online productiebedrijven ter wereld, beloven we onze klanten met betrouwbare en opmerkelijke wereldwijde services. Ons team bestaat uit bekwame en gepassioneerde experts die voornamelijk werken aan het creëren van opmerkelijke oplossingen voor de groei van uw bedrijf. Of u nu op zoek bent naar prototypingontwerp, 3D-printen, prototypeverwerking, gieten of andere productiegerelateerde services, rapid direct is hier om u te helpen groeien tijdens uw reis.

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

Rm306, ZhiMei Space, No 2th., Lixin Rd, Fuyong Town, Shenzhen, China, 518103

E -

info@rapiddirect.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-85276703

- de telefoon : 86-0755-85276703

Werktijd :9:00-18:30(Beijing tijd)

contact us