CNC verspanen van aluminium onderdeel

Servicedetails
Merk RapidDirect
Serienummer AL-6061
Land van herkomst Shenzhen, China
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Minimum bestelling 1
Gemiddelde levertijd bespreekbaar zijn
Betalingsmiddel T / T, PayPal, Western Union, Visa

CNC verspanen van aluminium onderdeel

CNC-bewerking, ook bekend als CNC-bewerking, is het gebruik van CNC-bewerkingsgereedschappen voor verwerking. Omdat CNC-verwerking is geprogrammeerd door computerbesturing, heeft CNC-verwerking daarom de voordelen van stabiele verwerkingskwaliteit, hoge verwerkingsprecisie, hoge herhalingsprecisie, kan het complexe oppervlak verwerken en een hoge verwerkingsefficiëntie.

cnc-bewerking

De methode van gereedschapcentralisatie is om de werkprocedure te verdelen volgens het gebruikte gereedschap en dezelfde gereedschaps-CNC te gebruiken om alle onderdelen af ​​te werken die kunnen worden afgewerkt. Gebruik het tweede mes en het derde om te doen wat ze nog meer kunnen. Op deze manier kan het aantal gereedschapswisselingen worden verminderd, kan de lege reistijd worden gecomprimeerd en kunnen onnodige positioneringsfouten worden verminderd.

Voor CNC-onderdelen met veel verwerkingsinhoud kunnen de verwerkingsonderdelen worden verdeeld in verschillende onderdelen op basis van hun structurele kenmerken, zoals interne vorm, vorm, oppervlak of vlak, enz. Over het algemeen worden het vlak en het positioneringsoppervlak eerst verwerkt, en dan wordt het gat verwerkt. Eerst worden eenvoudige geometrische vormen verwerkt en worden de complexe geometrische vormen verwerkt. Eerst worden de onderdelen met lage bewerkingsnauwkeurigheid verwerkt, en vervolgens worden de onderdelen met hogere bewerkingsnauwkeurigheidseisen verwerkt.

Voor onderdelen die gevoelig zijn voor CNC-vervorming, wordt de ruwe en fijne CNC-bewerkingsvolgorde-methode gebruikt om de vorm te corrigeren vanwege de mogelijke vervorming na ruwe bewerking. Daarom moeten in het algemeen alle ruwe en fijne bewerkingsprocessen worden gescheiden. Samenvattend moeten we bij de verdeling van het proces afhangen van de structuur en technologie van onderdelen, de functie van werktuigmachines, het aantal onderdelen CNC CNC-verwerkingsinhoud, installatietijden en de productieorganisatie van de eenheid. Bovendien wordt voorgesteld om het principe van de centralisatie van de werkprocedures of het principe van de decentralisatie van de werkprocedures over te nemen.

1. Het materiaal is aluminium 7075

2. CNC-programmering en selecteer het gewenste gereedschap.

3. Verwerking van de zij-T-groef in een draaibank en het uiteindelijke uiterlijk.  

4. Verwijder de bramen en vervolgens schuren en polijsten.  

 

 

productshow

cnc-bewerking

Fabriekshow

cnc-bewerking

Over Rapid Direct

Rapid Direct, opgericht in 2014, heeft een constante inspanning geleverd om te leren tijdens het groeien, wat onze ultieme kracht is geworden. Ons onderscheidend vermogen ten opzichte van onze concurrenten is onze reis vaardig geweest, waarbij we betrouwbare productie-oplossingen hebben ontwikkeld voor het gemak van onze klanten. We zijn ons bewust van het moeilijke en verwarrende pad waarmee de klanten tijdens het productieproces worden geconfronteerd. Daarom hebben we het voortouw genomen om hun vereiste producten op de meest kosteneffectieve manier en volgens de hoogste kwaliteitsnormen te produceren. Rapid Direct   is een van de beste online productiebedrijven ter wereld belooft zijn   klanten met betrouwbare en opmerkelijke wereldwijde services. Rapid Direct   team bestaat uit bekwame en gepassioneerde experts die voornamelijk werken aan het creëren van opmerkelijke oplossingen voor de groei van uw bedrijf. Of u nu op zoek bent naar CNC-bewerkingen, prototypingontwerp, 3D-printen, plaatbewerking, gieten of andere aan productie gerelateerde diensten, Rapid Direct   is hier om u te helpen groeien tijdens uw reis.

 

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

Rm306, ZhiMei Space, No 2th., Lixin Rd, Fuyong Town, Shenzhen, China, 518103

E -

info@rapiddirect.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-85276703

- de telefoon : 86-0755-85276703

Werktijd :9:00-18:30(Beijing tijd)

contact us