CNC-bewerking van roestvrijstalen onderdelen

Servicedetails
Merk RapidDirect
Serienummer AL-6061
Land van herkomst Shenzhen, China
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Offerte bespreekbaar
Minimum bestelling 1
Gemiddelde levertijd bespreekbaar zijn
Betalingsmiddel T / T, PayPal, Western Union, Visa

CNC-bewerking van roestvrijstalen onderdelen

De verwerkingstechnologie van grote CNC-bewerkingen is in principe hetzelfde als die van gewone bewerkingen, maar het heeft zijn eigen kenmerken. Daarom, bij het ontwerpen van onderdelen van het CNC-bewerkingsproces, moet niet alleen de CNC-bewerkingsflexibiliteit, hoge mate van automatisering volgen, vooral geschikt voor het bewerken van contourvorm complexe kromme, gebogen oppervlakdelen, met een groot aantal gaten, groeven en de verwerking van complexe dooslichaam, arris-lichaamsdelen, in het geval van veel variëteiten, kleine batchproductie, met behulp van de numerieke besturingsmachine, kan de verwerking hogere economische voordelen opleveren.

cnc-bewerking

Materiaal: CNC-handplaatverwerking, kies in het algemeen ABS-materiaal, dit materiaal is gemakkelijk om handplaatverwerking te produceren, handig voor draadtrekkenoxidatieverwerking en handplaat-nabewerking is ook mooier. Als u transparante producten wilt gebruiken, kunt u kiezen voor PMMA (acryl), transparant ABS, transparante pc en andere materialen voor CNC-handplaatverwerking van transparante producten. De handplaat geproduceerd door deze materialen is zeer transparant door polijsten, waardoor hetzelfde effect wordt bereikt als het echte product.

CNC-programmering: CNC-eindfrees, deze tool wordt het meest gebruikt in bewerkingscentra. Productiematerialen kunnen worden onderverdeeld in een wit stalen wolfraammes. Het kan ook worden onderverdeeld in aluminiumfrees, ijzerfrees.

Bewerking van cilindrische onderdelen voor de grootste maat en profiel T-gleuf in de draaibank, vervolgens CNC-verwerking van de totale afmeting van het uiterlijk en onderdelen positieve excentrische gatzijde gewone freesmachine boren, eindelijk lasergraveren van het logo.

Ontbramen:   de operator verwijdert de braam op het productoppervlak volgens de tekening om het productoppervlak glad te maken

Handmatig polijsten: polijst de producten handmatig volgens de 3D-tekeningen in de computer, zodat de CNC-markeringen op het oppervlak worden gewist. Handmatige polijsters gebruiken schuurpapier om de producten van grof tot fijn te polijsten en sturen ze vervolgens op voor verdere nabewerking.

Polijsten: de operator veegt het oppervlak van het product af met een polijstvloeistof om het een doorschijnend uiterlijk te geven.

productshow

cnc-bewerking

Fabriekshow

cnc-bewerking

Over Rapid Direct  

Rapid Direct, opgericht in 2014, heeft een constante inspanning geleverd om te leren tijdens het groeien, wat onze ultieme kracht is geworden. Ons onderscheidend vermogen ten opzichte van onze concurrenten is onze reis vaardig geweest, waarbij we betrouwbare productie-oplossingen hebben ontwikkeld voor het gemak van onze klanten. We zijn ons bewust van het moeilijke en verwarrende pad waarmee de klanten tijdens het productieproces worden geconfronteerd. Daarom hebben we het voortouw genomen om hun vereiste producten op de meest kosteneffectieve manier en volgens de hoogste kwaliteitsnormen te produceren.
Als een van de beste online productiebedrijven ter wereld, beloven we onze klanten met betrouwbare en opmerkelijke wereldwijde services. Ons team bestaat uit bekwame en gepassioneerde experts die voornamelijk werken aan het creëren van opmerkelijke oplossingen voor de groei van uw bedrijf. Of u nu op zoek bent naar prototypingontwerp, 3D-printen, CNC-bewerking, prototypeverwerking, gieten of andere productiegerelateerde services, rapid direct is hier om u te helpen groeien tijdens uw reis.

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

Rm306, ZhiMei Space, No 2th., Lixin Rd, Fuyong Town, Shenzhen, China, 518103

E -

info@rapiddirect.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-85276703

- de telefoon : 86-0755-85276703

Werktijd :9:00-18:30(Beijing tijd)

contact us