CNC verspaning van roestvrijstalen stationaire onderdelen

Servicedetails
Merk RapidDirect
Serienummer AL-6061
Land van herkomst Shenzhen, China
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Offerte bespreekbaar
Minimum bestelling 1
Gemiddelde levertijd bespreekbaar zijn
Betalingsmiddel T / T, PayPal, Western Union, Visa

CNC verspanen   Stationair roestvrij staal

CNC-bewerkingscentrum flexibel, een hoge mate van automatisering, vooral geschikt voor het verwerken van contourvorm complexe curve, gebogen onderdelen, evenals een groot aantal gaten, groefverwerking complexe doos, hoekige onderdelen, in een verscheidenheid van kleine batchproductie, het gebruik van CNC-machineverwerking kan hogere economische voordelen opleveren.

cnc-bewerking

Productomschrijving

CNC-bewerkingsproces

Materiaal:   Roestvrij staal 304, de grondstof is een roestvrij staal kubusvormig 4-6 mm hoger dan de vereiste lengte, breedte en hoogte van de onderdelen; Het is handig voor CNC-bewerking, waardoor meer randen en hoeken overblijven en de werkhoek groter zal zijn. Voor dure materialen zoals PEEK blijft er echter slechts 2-3 mm over, terwijl 2 mm overblijft in een unilaterale radiale richting en 9 mm in axiale richting voor het snijden van CNC-draaibank.

Draaibankverwerking:   CNC-programmering, de selectie van bewerkingsgereedschappen voor het uitvoeren van draaibankverwerking; CNC-bewerkingsonderdelen van kunststof (grote, dunne schaal) moeten worden ingespoten gips, om de verwerking van de mesproblemen te voorkomen en vervorming van de productverwerking te voorkomen. In het geval van verwerkt plastic, spuit lucht en een kleine hoeveelheid water.

Ruwe bewerking:   CNC-draaibank om de voor- en achterkant te verwerken, het midden van het achtste vierkant is om de lijnsnijverwerking te nemen.

Fijne bewerking:   De zes   onderste gaten met schroefdraad worden geboord door een CNC   freesmachine, en vervolgens draad wordt verwerkt door te tikken machine. Tandsteek A, B tandwiel met A, B as en spindel volgens tandsteek vooruit volledige coördinatie, verticale stabiliteit, precisie, precisie is bijzonder hoog, schroef tikken tanden vooruit en achteruit zonder inspanning kan vrij lopen. Tegelijkertijd wordt het bepaald door de uitstekende verwerkte artikelen, die geen verschillende draden met verschillende diktes veroorzaken.

Handmatige verwerking:   Verwijder de scherpe hoek op het oppervlak van het product en vervolgens   polijsten en polijsten van de zijkant van het onderdeel tot Ra0.2.

productshow

cnc-bewerking

Fabriekshow  

cnc-bewerking

Over Rapid Direct  

Rapid Direct, opgericht in 2014, heeft een constante inspanning geleverd om te leren tijdens het groeien, wat onze ultieme kracht is geworden. Ons onderscheidend vermogen ten opzichte van onze concurrenten is onze reis vaardig geweest, waarbij we betrouwbare productie-oplossingen hebben ontwikkeld voor het gemak van onze klanten. We zijn ons bewust van het moeilijke en verwarrende pad waarmee de klanten tijdens het productieproces worden geconfronteerd. Daarom hebben we het voortouw genomen om hun vereiste producten op de meest kosteneffectieve manier en volgens de hoogste kwaliteitsnormen te produceren.
Als een van de beste online productiebedrijven ter wereld, beloven we onze klanten met betrouwbare en opmerkelijke wereldwijde services. Ons team bestaat uit bekwame en gepassioneerde experts die voornamelijk werken aan het creëren van opmerkelijke oplossingen voor de groei van uw bedrijf. Of u nu op zoek bent naar prototypingontwerp, 3D-printen, CNC-bewerking, prototypeverwerking, gieten of andere aan productie gerelateerde diensten, rapid direct is hier om u te helpen groeien tijdens uw reis.

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

Rm306, ZhiMei Space, No 2th., Lixin Rd, Fuyong Town, Shenzhen, China, 518103

E -

info@rapiddirect.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-85276703

- de telefoon : 86-0755-85276703

Werktijd :9:00-18:30(Beijing tijd)

contact us