CNC verspanen van metalen onderdelen

Servicedetails
Merk RapidDirect
Serienummer AL-6061
Land van herkomst Shenzhen, China
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Offerte bespreekbaar
Minimum bestelling 1
Gemiddelde levertijd bespreekbaar zijn
Betalingsmiddel T / T, PayPal, Western Union, Visa

CNC verspanen van metalen onderdelen

De traditionele mechanische verwerking is om de handmatige bediening van gewone machinegereedschappen te gebruiken, verwerking met de hand bewegende mechanische gereedschappen om metaal te snijden, vertrouw op het oog met remklauwen en andere gereedschappen om de nauwkeurigheid van het product te meten. De moderne industrie maakt al lang gebruik van geautomatiseerde digitale besturing van werktuigmachines voor bewerkingen, CNC-werktuigmachines kunnen vooraf worden geprogrammeerd volgens de technici van alle direct verwerkte producten en componenten. Dit is wat we CNC-bewerking noemen. CNC-bewerking wordt veel gebruikt op alle gebieden van mechanische verwerking, is de ontwikkelingstrend van matrijsverwerking en een belangrijk en noodzakelijk technisch middel.

cnc-bewerking

Productiebeschrijving

CNC-bewerkingsproces

Het voorbereidingsproces: aluminium 6061 voorbereiden;

Ruwe verwerking: dit proces vereist de voltooiing van datumniveau, datumhoek en datumgat. Om de efficiëntie van ruwe verwerking te waarborgen, is de gereedschapsinvoer relatief groot, dus de verwerkingsnauwkeurigheid is niet hoog.   Producten gemaakt van grondstoffen door eenvoudige verwerking of primaire verwerking worden over het algemeen voorbereid voor semi-afwerking en afwerking, om het daaropvolgende verwerkingsproces sneller en handiger te maken. Ruw verwerkte producten worden gekenmerkt door lage bewerkingsnauwkeurigheid en slechte oppervlaktekwaliteit.

Handmatig: schuren en polijsten om aan de eisen van de klant te voldoen. Tijdens ruw polijsten worden een groot aantal stalen kogels, kalk en schuurmiddel in de schuine vattrommel geplaatst. Wanneer de trommel roteert, zullen de bal en het schuurmiddel willekeurig in de trommel rollen en botsen om de convexe voorkant te verwijderen en de oppervlakteruwheid te verminderen, waardoor de marge van ongeveer 0,01 mm kan worden verwijderd. Polijsten verbetert de dimensionale of geometrische precisie van het werkstuk niet, maar wordt gebruikt om een ​​glad oppervlak of spiegelglans te verkrijgen en soms om glans te elimineren (uitsterven).

Anodische oxidatie: anodiseren van het oppervlak, elektrochemische oxidatie van metalen of legeringen. Het proces waarbij aluminium en zijn legeringen een oxidefilm vormen op aluminiumproducten (anodes) onder invloed van een toegepaste stroom onder de overeenkomstige elektrolyt en specifieke technologische omstandigheden. Anodiseren, indien niet gespecificeerd, is meestal anodiseren met zwavelzuur.

Product Show  

cnc-bewerking

Fabriekshow

cnc-bewerking

Over Rapid Direct  

Rapid Direct, opgericht in 2014, heeft een constante inspanning geleverd om te leren tijdens het groeien, wat onze ultieme kracht is geworden. Ons onderscheidend vermogen ten opzichte van onze concurrenten is onze reis vaardig geweest, waarbij we betrouwbare productie-oplossingen hebben ontwikkeld voor het gemak van onze klanten. We zijn ons bewust van het moeilijke en verwarrende pad waarmee de klanten tijdens het productieproces worden geconfronteerd. Daarom hebben we het voortouw genomen om hun vereiste producten op de meest kosteneffectieve manier en volgens de hoogste kwaliteitsnormen te produceren.
Als een van de beste online productiebedrijven ter wereld, beloven we onze klanten met betrouwbare en opmerkelijke wereldwijde services. Ons team bestaat uit bekwame en gepassioneerde experts die voornamelijk werken aan het creëren van opmerkelijke oplossingen voor de groei van uw bedrijf. Of u nu op zoek bent naar prototypingontwerp, 3D-printen, CNC-bewerking, prototypeverwerking, gieten of andere productiegerelateerde services, rapid direct is hier om u te helpen groeien tijdens uw reis.

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

Rm306, ZhiMei Space, No 2th., Lixin Rd, Fuyong Town, Shenzhen, China, 518103

E -

info@rapiddirect.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-85276703

- de telefoon : 86-0755-85276703

Werktijd :9:00-18:30(Beijing tijd)

contact us