Injection Molding - Handgemaakt model

2019-05-23

Injection Molding - Handgemaakt model

Spuitgieten   openingsmethoden zijn pakketvorm, borstelvorm (gesplitste vorm, driedimensionale vorm, vlakke vorm), perfusievorm, die is gebaseerd op de grootte van het te beslissen product.

spuitgieten

Vormpakking: bedek de vorm eerst met een laag aarde met een dikte van 3 ~ 5 mm en maak een gipslaag. Verwijder de grondvlekken en verwijder de schimmel. Giet de geroerde silicagel en het hardingsmiddel in de vormbekleding en laat het in een vorm stollen.

Borstelvorm: algemene borstel drie lagen volgens de vereisten van meerlagige schimmel, de eerste laag van de borstel in het vormtype vacuüm, borstel op zijn plaats. De tweede laag gaas. Het derde dekoppervlak is gestold.

Gietvorm: giet de gemengde silicagel en het hardingsmiddel in de containers van goede modellen en laat ze vervolgens vacuüm stollen in vorm. Sommige kunnen niet direct uit het matrijstype komen en moeten ook worden afgesneden om de productie soepel te laten verlopen.

Handsilicone heeft een lage viscositeit, goede liquiditeit, goede werking, kleine krimp, geen vervorming, krimp in twee delen per duizend. Grote krimp, de productie van producten wordt kleiner, andere vloeistoffen worden vast na vervorming, bestand tegen hoge temperaturen.

spuitgieten

 

Verschil tussen spuitgiet handplaatvorm en CNC handplaatbewerking:

1. Verschillen in verwerkingsmethoden:

De draaibankverwerking vereist een handgong en de vacuümcoating is om een ​​originele versie te maken en vervolgens een siliconenvorm te maken volgens de originele kopie voor replicatie.

2.   Materiaal verschillen:

De handplaat van de algemene productie van gangbare materialen zoals ABS, PP, acryl en vacuümfilm is net als ABS, PP, acrylmaterialen en biedt kunststof spuitgieten.

3. Verschillen in verwerkingstijd:

Vacuümcoating kan worden gedupliceerd zolang een siliconenvorm wordt gemaakt. Over het algemeen kan een siliconenvorm 8-15 producten produceren, wat veel sneller is dan CNC-bewerking.

4. Het verschil in nauwkeurigheid:

De precisie van CNC-bewerking is veel hoger dan die van vacuümcoaten.

5. Verschillen in oppervlaktebehandeling:

Oppervlaktebehandeling van het handplaatmodel is als oliespuiten. Over het algemeen kan de handplaat die door CNC is gemaakt in de oven worden gedroogd na oliespuiten, terwijl de handplaat die is gemaakt door vacuümcoating alleen natuurlijk aan de lucht kan worden gedroogd.

Betekenis van spuitgieten

Voor matrijsproductie verbetert spuitgieten de nauwkeurigheid van matrijsproductie en de efficiëntie van het gebruik van de matrijs tijdens het gebruik, in zekere zin, om het gehele matrijsproductieproces te bevorderen. Bij de ontwikkeling van precisie-spuitgietmatrijzen worden de ontwerpkosten enigszins verlaagd en worden de productie-efficiëntie en de kwaliteit van de matrijs verbeterd. Momenteel zijn we constant bezig met de ontwikkeling van de economie in ons land, de precisie-spuitgietmatrijzen in ons land zijn nog in de beginfase, dus de ontwikkeling van precisie-kunststof spuitgietmatrijs in de ontwikkeling van de toekomst zal een zekere vooruitgang hebben, dus maakt precisie spuitgieten productietechnologie tot op zekere hoogte, bereikte een bepaalde ontwikkeling en verbeteren, dus in zekere zin, zal de ontwikkeling van matrijzenbouw en vooruitgang sterk bevorderen, maar ook de sociale vooruitgang en economische ontwikkeling bevorderen. Bovendien     in RD krijgt u hoogwaardige custom   diensten van kunststof gieten.

spuitgieten

Het delen van deze post:

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

Rm306, ZhiMei Space, No 2th., Lixin Rd, Fuyong Town, Shenzhen, China, 518103

E -

info@rapiddirect.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-85276703

- de telefoon : 86-0755-85276703

Werktijd :9:00-18:30(Beijing tijd)

contact us