Plaatbewerking

Service voor plaatbewerking

RapidDirect biedt kosteneffectieve en on-demand plaatmetaalprototypering en plaatbewerking op maat   diensten   voor klein volume prototype tot groot volume productierun.  

Onze fabricageprocessen van plaatmetaal omvatten waterstraal, laser en plasmasnijden; hydraulische en magnetische remmen; stempelen, ponsen,   lassen. Afwerkingsprocessen zijn onder andere anodisatie, platering, poedercoaten en schilderen.  

We hebben 50 sets van plaatbewerkingsmachines. Of u nu een enkel onderdeel of 5000 onderdelen nodig heeft, bij RapidDirect kan uw bestelling binnen 3 dagen worden verzonden.  

Voordelen van plaatbewerking  

 • Betere duurzaamheid. Plaatwerkdelen kunnen worden gebruikt voor prototyping en eindgebruikstoepassingen.  

 • Hogere kostenefficiëntie.   Klanten kunnen in exacte hoeveelheden bestellen voor productie.  

 • Sterkere eigenschappen. Plaatmateriaal biedt een breed scala aan mechanische eigenschappen.  

 • Kortere doorlooptijd. Uw bestelling   kan worden afgewerkt en geleverd in slechts   een paar dagen.  

Onze diensten  

Als een van de meest voorkomende productieprocessen,   plaatbewerking vormt dunne, platte stukken metaal   in structuren met behulp van een reeks technieken. Hieronder staan ​​de belangrijkste services die RapidDirect biedt:  

Plaatbewerking

Ponsen  

Het ponsproces past een plaat metaal tussen een pons en een matrijs in een pers. Zowel de stempel als de matrijs hebben dezelfde vorm, hoewel ze in grootte variëren, zodat wanneer de stempel in de matrijs wordt gedrukt, een gat of verdieping in het plaatmetaal wordt gecreëerd.

Snijden  

In plaatbewerking,   gereedschap wordt gebruikt om plaatwerk op maat te snijden. Voor zachtere metalen,   handmatige blikken zijn beschikbaar, maar   in het algemeen komen meer geavanceerde snijgereedschappen zoals hogesnelheidswaters, lasers en plasmasnijgereedschappen vaker voor bij industriële productie.

Stempelen  

In het stempelproces wordt een stuk plaatmateriaal in een stempelpers geplaatst die het metaal met behulp van mannelijke en vrouwelijke matrijzen in de gewenste netvorm vormt.  

 

Onze mogelijkheden  

materialen

Plaatwerk wordt beperkt door het materiaal van de   vel voorraad. De meest voorkomende materialen   zijn staal (vooral roestvrij staal), aluminium en koper. Bij RapidDirect bieden we een reeks kwaliteiten voor elk materiaal:  

Staal Roestvrij staal 301 Roestvrij staal 316 / 316L Roestvrij staal 304 Roestvrij staal 1018
Aluminium Aluminium 5052      
Koper Koper 101 Koper C110 Koper 260 (messing)  

* Voor meer details en specifieke parameters, alstublieft   raadpleeg onze specialist.  

finishes

Na plaatwerk   is rechts gevormd   vorm, het is de beurt aan het oppervlak. Oppervlaktebehandelingen   niet alleen de esthetische afwerking van metalen componenten veranderen, maar ook de eigenschappen van het onderdeel, waardoor slijtvastheid, betere geleidbaarheid en meer mogelijk wordt.  

Plaatbewerking

 • Bead Blast
 • Laagje poeder
 • Anodisatie (Type II of Type III)
 • Chemische film (Chromate Conversion Coating)
 • gewoonte

toleranties

Bij RapidDirect is de standaardtolerantie voor uitsnijdingen +/- 0,020 '' en   +/- 2 graden voor bochten. Een hoger niveau van tolerantie kan worden bereikt, maar begrijp alsjeblieft dat het   leiden vaak tot langere productietijden en hogere kosten.  

Waarom plaatbewerking bij RapidDirect?

 • Professioneel - RapidDirect heeft een team van ingenieurs dat klaar staat om u te helpen bij het prototypen of produceren van een stuk metaalplaat of product.

 • Kostenefficiënt   - Met behulp van RapidDirect's   netwerk van plaatbewerkers, uw stukken kunnen worden geproduceerd tegen een zeer concurrerende prijs.

 • Tijdbesparend - Er zijn 50 sets machines voor het vervaardigen van plaatwerk   bij RapidDirect, wat zorgt voor een kortere doorlooptijd voor uw prototype, stuk of afgewerkte producten.

 • One-stop-oplossing - Als statisch onderdeel of onderdeel van een mechanisch proces biedt plaatwerk een breed scala aan oplossingen voor plaatbewerking op maat voor elke complexiteit.  

Klaar om de productie te starten?

Laat hieronder uw bericht achter voor een onmiddellijke kostenraming en feedback over de maakbaarheid.

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

Rm306, ZhiMei Space, No 2th., Lixin Rd, Fuyong Town, Shenzhen, China, 518103

E -

info@rapiddirect.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-85276703

- de telefoon : 86-0755-85276703

Werktijd :9:00-18:30(Beijing tijd)

contact us