over ons

Rapid Direct Profiel

RapidDirect is gebouwd door professional   werktuigbouwkundigen en -ontwerpers, toegewijd aan het bedienen van   wereldwijd   productontwerpers, ingenieurs en inkoopfunctionarissen die offshore hun prototyping- en spuitgietbehoeften naar China brengen, vinden het misschien moeilijk en tijdrovend om de optimale productieoplossing voor hun behoeften te vinden. Dus dit is een ingenieur om te praten. U hoeft geen dagen door te brengen met het verzenden van offerteaanvragen, wachten op feedback, verzenden van tekeningen, vragen naar verschillende hoeveelheden, wachten op meer feedback, alleen om minder dan optimale prijzen en doorlooptijden te ontvangen. RapidDirect biedt de snelste, meest betaalbare snelle prototyping, spuitgieten, matrijzen en CNC-bewerkingsdiensten. RapidDirect is een echte partner voor hun klanten en zet zich in voor het opbouwen van langdurige relaties via een zeer collaboratieve werkstijl en duidelijke communicatie.   Als toonaangevend on-demand productiebedrijf,   we hebben meer dan 700 apparatuur, waaronder 500 CNC-machines, zes portaalfreessets en een scala aan hulpapparatuur. Bovendien hebben we 300 professionele technici en fabricage technische experts die ons in staat stellen u de meest professionele en de beste diensten aan te bieden.

Wanneer u samenwerkt met RapidDirect, krijgt u de eenvoud van meerdere services van een enkele leverancier en de mogelijkheid om te schalen van een enkel prototype naar tientallen pre ­ productie-onderdelen tot duizenden afgewerkte eenheden. Met het grootste productienetwerk in China, RapidDirect   biedt superieure klantenservice, serieuze schaalbaarheid en geoptimaliseerde prijzen, allemaal met het gemak van een interface met een in China opgericht bedrijf. RapidDirect   bouwt duurzame relaties op op basis van heldere communicatie en een samenwerkingsstijl. Klanten waarderen ook speciale services.    

 

 

 

Bekijk meer over Rapid Direct

our company

In het jaar 2014 waren we een start-upbedrijf met minder dan 100 werknemers, maar we staan ​​op een snelle, zeer efficiënte en hoogwaardige werkwijze. Met onze professionele technische service en professionele instelling hebben we het vertrouwen van onze klanten gewonnen. Tegen 2016 hebben onze klanten zich verspreid naar meer dan 40 landen over de hele wereld, en het aantal werknemers is toegenomen tot 248 en heeft een goede reputatie in de industrie verworven. Tegen het einde van 2018 heeft ons team meer dan 500 leden en is het een leider in de productie van prototypen geworden. Nu hebben we samenwerkingsverbanden met bedrijven zoals BMW, Volkswagen, FILR SYSTERMS, HUAWEI enz.  

RapidDirect bedient een breed scala van industrieën, waaronder automotive, consumentenelektronica, medische apparatuur, verlichting, apparaten, huishoudelijke artikelen en meer. Omdat het werd opgericht door een team van productontwerpers en ingenieurs, overbrugt RapidDirect de kloof tussen ontwerpdenken en productie. Het team erkent de behoeften van productontwikkelaars, begrijpt de productontwikkelingscyclus en waardeert de waarde van prototyping en productie in kleine hoeveelheden als een kritisch hulpmiddel van het eerste idee tot volledige productie.   Wij bieden   onze klanten met een scala aan professionele diensten   voornamelijk inclusief CNC-bewerking, fabricage van metalen platen,   3D-printen, spuitgieten en meer. We hebben meer dan 100 soorten materialen volgens de tekening van onze klant aangeboden. Neem plastic als voorbeeld, we kunnen ABS, POM, PMMA, PC, PA, PEI, Nylon, PTFE ect verwerken. Wat betreft oppervlakteafwerking, we kunnen meer dan 30 soorten bewerkingen uitvoeren, zoals anodiseren, zandstralen, zeefdruk, poedercoaten ect. Bovendien bieden we ook een professioneel productieconsult om het succespercentage van uw project te verhogen.  

Wij zijn een groot professioneel team met meer dan 500 werknemers, we hebben meer dan 100 technische specialisten op de engineeringafdeling. Met meer dan 200 bekwame technici die het prototype snel kunnen maken. We hebben ook meer dan 80 bekwame werknemers voor de afwerking van het maken van matrijzen. Met de hulp van het logistieke team en het verkoopteam hebben we het totale proces van snelle prototyping en productie van onderdelen op maat versneld.

Bedrijf Details

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

Rm306, ZhiMei Space, No 2th., Lixin Rd, Fuyong Town, Shenzhen, China, 518103

E -

info@rapiddirect.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-85276703

- de telefoon : 86-0755-85276703

Werktijd :9:00-18:30(Beijing tijd)

contact us